Otevřené Lékárny v ČR: Jak Správně Užívat Léky při Dýchacích Problémech

Otevřené Lékárny a Ženské Zdraví: Pro ženy nabízíme odborné rady a produkty pro péči o ženské zdraví. Jsme tu, abychom vám pomohli udržet optimální pohodu a podporovali vás ve všech fázích života. S námi můžete očekávat individuální péči a spolehlivé informace týkající se vašeho zdraví.

Úplný seznam místních lékáren

Lékárny v České Republice: S Naší Stránkou Získáte Kompletní Informace o Dostupných Službách

Zdravotnické potřeby

ZásilkovnaPoradenství a prodej volně prodejných léků a léků na recept, prodej zdravotnických potřeb.

Lékárna Salus

Provozujeme lékárnu. Prodáváme farmaceutické výrobky, sportovní výživu, potravinové doplňky, zdravotnické prostředky nebo čaje.

Lékárna TravelFree

ZásilkovnaLékárna prodávající volně prodejné léky, doplňky stravy, kosmetiku, vitamíny, homeopatika, zdravotnické prostředky, přípravky na ústní hygienu a veterinární přípravky. Aktualizovaný sortiment kvalifikovaným personálem.

Lékárna Petrovická

Provozujeme lékárnu. Prodej farmaceutických přípravků a léčiv.

Lékárna Sanipharm

Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb a potravinových doplňků. Jsme člen sdružení Magistra.

Lékárna U Komenského

Zabýváme se prodejem léků, tonometrů, nutričních doplňků pro kardiaky i diabetiky a přípravků k odvykání kouření a na redukci váhy.

Lékárna LUNA

Provoz lékárny. Lékárna přijímá e-recepty a vydává i na občanský průkaz. Možnost zaslání SMS s e-receptem na mobilní telefon lékárny a své léky si tak v lékárně nechat připravit k vyzvednutí. Lékárna přijímá platební karty a většinu poukázek a benefitních karet.

Lékárna U Sv. Mikuláše

V naší kamenné i internetové lékárně nabízíme volně prodejné léky, doplňky stravy, přípravky z kategorie vitamíny a minerály, zdravotnické potřeby pro děti i maminky, dětskou výživu, doplňkovou výživu pro sportovce, zdravotnické pomůcky a jiný sortiment běžný v lékárnách.

Lékárna Pod Kaňkem

Prodej farmaceutických výrobků.

MED Centrum

Lékárna zajišťuje výdej a prodej léků na lékařský předpis i volně, prodej zdravotnického materiálu, doplňků stravy, zdravotní obuvi a kosmetiky.

OOVL - L 203-02

Provozujeme lékárnu.

Lékárna Panax

V naší nabídce najdete nejen léky a léčiva na recept či volně prodejné, nabízíme také zdravotnické prostředky, potravinové doplňky. Poradíme Vám s výběrem homeopatik a dalšího doplňkového sortimentu. V prodeji máme také léčebnou kosmetiku.

Lékárna Viola s.r.o.

Prodej léčiv a farmaceutických výrobků. Nabídka vitamínů, bylinných čajů, ortopedických pomůcek, dětské výživy, kosmetiky. Možnost platby kreditní kartou.

BENU Lékárna

Naši rodinnou lékárnu najdete nedaleko náměstí a v blízkosti polikliniky Sever. Kromě běžného sortimentu nabízíme širokou škálu léčivých přípravků vázaných na lékařský předpis. V lékárně přijímáme recepty na individuální přípravu léčiv - roztoků, gelů, mastí, čípků a kapslí.
Stránkování
Zobrazit předchozí firmy 1 2 3 4 Zobrazit další firmy